Två dagar kvar....



....sen är det semester!
Känns lite konstigt för det är inte vidare varmt och det är fortfarande strumpor och jacka på som gäller. Förra helgen var det ju underbart - rena högsommaren, men det var visst bara ett smakprov, för sen har det varit småkallt och murrigt väder.

MEN det gör inget!
Jag litar på att det kommer bli fina dagar, med sol och värme, glass och kaffe på stans kaféer. Jag har inga inbokade grejer jag ska göra förutom karatelägret innan midsommar. Det är en del grejer hemma jag skulle velat haft lite ordning på innan jag kan slappna av, sånt där som man har i bakhuvudet som man vet man måste få till eller ta tag i. Så det ska jag fixa med.

Igår var det avslutning för karate-barnen. Alla barnledare var med och det var filmvisning från Japan och sen tårta. Efter det gick vi ut och åt sushi och stämde av terminen som gått.



Jag hade tänkt gått på stan lite efteråt men det regnade och var gråtrist, så jag gick hem och kurade lite. Tog tag i dammsugaren och drog igenom lägenheten och plockade undan och till och med strök sommargardinerna och satte upp dem! Så nu ÄR det sommar! (Hmmm....borde nog fixat till persiennerna, styrt upp de stackars krukväxterna och släckt ner lamporna lite.)


Idag har jag sovit länge. Riktigt länge så det är nästan lite ohyfsat! Men jag behövde det nog. Har känt mig lite sliten ett tag så därför kommer semestern och räddar upp mig lite nu.

Det blir nog en tv-tittar-dag idag. Umgås med mig själv och förbereda mig lite inför ledigheten. Tänk att varje år har man sin semester och varje år känns det lika stort dagarna innan, lika fantastiskt så man knappt fattar det. Iallafall är det så för mig. Jättelyxig känsla!

Nu drar det i kaffetarmen, så det blir en påtår och soffhäng.





Kommentarer
Postat av: Catrin

Och det grönskande träden utanför gjorde bilden komplett =)

2012-06-10 @ 12:55:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback