Nya gardiner - ny energi!



Jag hade ett fikabesök av en kollega som varit barnledig drygt ett år. Jag bor ju så nära jobbet och hon kom förbi kring lunch på min lediga dag med kycklingsallad som vi delade på, kladdkaka och jättefina tulpaner. De första tulpanerna för i år. Jag blir glad av tulpaner. Varför köper jag inte det till mig själv lite då och då?
Det har säkert sina orsaker...

Nåväl,
hon gick husesyn och vips började hennes del av hjärnan jobba, desgin & inredningsdelen och kom på att hon hade en fin tavla som hon inte använder som jag skulle kunna få låna och ha ovanför soffan, där jag nu hade en tillfällig lösning.
Jag tackade lyriskt "ja"!

Senare på kvällen så kom hon förbi med tavlan. Och jag fick kuddar till soffan som hon sytt och ett par vita mysplädar. Som jag kunde få som försenad inflyttspresent. Om jag ville alltså! Kunde inte låta bli att släppa en tår i ögat.

När hon hade åkt därifrån så hade jag även fått lite uppfräschning i form av ljusstake, vacker liten tavla och andra  piffiga detaljer och i sovrummet - i sovrummet har jag nu ett par gardiner i mer ombonat stuk, och ett överkast som man kan säga att jag leasar av henne ;-)
Va?!
Jag blev som nykär i mitt eget hem!

Jag undrar ibland vad jag har gjort för gott för jag tycker ofta att goda saker kommer till mig. Jag har många goa vänner runt mig, som ger av sig själva, på många sätt.
*tårögd*

Jag hoppas att jag ger nåt tillbaka till dem. På nåt sätt...


Nu vill jag inte gå hemifrån alls utan bara gona i min lilla lya. Jag la mig igårkväll och läste ur boken
"Att välja Glädje" av Kay Pollak och jag väljer det. Glädje. Om och om igen. Somnade med ett lyckligt leende på läpparna i min fluffiga säng, ombonad och trygg.


(Kommer kanske några bilder inom kort.)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback