Idioti, dumhet och förbannade skit!

Saker och ting tycks ibland styra sig själv oavsett hur jag blandar mig i.  Men ofta bör man nog blanda sig för att något överhuvudtaget ska ske.

Igår gick musten ur mig, och energin rann ur på ett kick. Jag kände mig som stans jädra idiot, looser, och älven skulle kunna vara ett alternativ till att komma undan. En microsekund fanns tanken.
Jag vet att My Higher Power är med fast jag kanske inte alltid kommer på det direkt, jag har liksom bara missat att koppla upp mig.

Hur som helst så hade jag fått en saftig räkning från min mobiloperatör, tredje månaden i rad!
En fördubbling har skett och jag intalade mig att det var nog för att kampanjen de körde då, med x antal billigare samtalskostnad nu var över. Eller nåt.
Vem f*n läser faktura-specifikationer?

Med panik blandad med uppgivenhet så tar jag mitt vuxenansvar och mina läsglasögon och studerar baksidan på räkningen och ser ett återkommande nummer som kostar mig 50 bagis!! Ett snabbt överslag visar på 400 spänn för nåt nummer som jag inte vet vad det är!
Multiplicera det med de tre månaderna! Ettusentvåhundrakronor! 1200 bagis!! På vad???

Uppgivenheten övergår till en brännande ilska och jag letar upp numret på eniro, får onda aningar och magen vrider om, jag ringer dit varpå en vänlig kundtjänstkvinna förklarar att jag har en pågående sms-prenumeration på en tjänst - på nån jädra idiot-rebus-tävling som man kan vinna en resa till nåt satans varmt land!! (Helvetet kanske!?)

Jag har valet att bryta ihop eller skälla ut människan, och jag väljer det senare.
Det är inget jag brukar göra men jag sitter själv på en kundtjänst och varför inte passa på att byta roller?!
Hon skötte det rätt bra, jag ger henne 4 av 5 om det skulle vara en nöjdkundfråga efter samtalet.

Jag hade ingen aning om att jag den där kvällen för tre månader sedan då jag kollade min spray-mail och förstrött råkade klicka på nån reklam-länk där man kunde få sms-rebusar och vinna en resa.
Efter att ha svarat på en så kom det en till och så höll det på, tills jag insåg att jag inte skulle vinna något på detta så jag sket i att svara på de återkommande sms:en.
INTE VISSTE JAG ATT DESSA KOSTADE MIG IALLAFALL!!
I TRE MÅNADER SKICKADE DE SMS!!!

Enligt den trevliga kundtjänstkvinnan så hade tydligen de skickat en information på att denna prenumeration kostar något, vilket heeeelt har gått mig förbi!
Jag är kass på att läsa instruktioner, har inte tålamod till fördjupning emellanåt, har inte kunskap och/eller intresse av datorer, internetlänkar, web-adresser, "läs igenom och acceptera genom att trycka här och där" och världen är för svår för mig ibland!!! *grinar som ett barn*

*snyter mig*

Nåväl, skit-satans-prenumerations-helvetet är stoppat nu, och jag får förlika mig med insikten att jag kastat 1200:- i soporna och de är borta.

Bild:hamsterhjulet01.blogspot.com/


Nu kommer jag hasa fram i ulltofflorna ute i vardagen, världen och webben, och passa mig för alla knapptryckningar, löjliga tävlingar och idiot-erbjudanden som bara leder mig rätt ner i fördärvet.


Nu....tänker jag koppla upp mig mot det allestädes närvarande och riskfria Medvetandet, be en harm-bön och förlåta mig själv för detta och sen aldrig mer ta upp det.

Godnatt!




Kommentarer
Postat av: Cinnamon

Himmel vilken öken, stackars dig

Postat av: Gunsan

> Cinnamon: Dyra läxor. Vet iaf att jag inte ska trycka på några knappar när jag är ute på webben.

:o

2009-10-11 @ 11:09:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback